Vandaag voor 16.00 besteld is morgen gratis thuis bezorgd      |      24 maanden garantie op elke Kurio
Selecteer een pagina
Ondersteuning Ik heb een mail ontvangen dat de Telekids app stopt

Ik heb een mail ontvangen dat de Telekids app stopt

RTL heeft besloten om al zijn kids content op één centrale plek aan te bieden bij Videoland. Dit betekent dat de RTL Telekids app stopt en per 1 oktober niet meer op de Kurio Tablet te gebruiken is. Videoland, onderdeel van RTL, is een veilig alternatief met een nog uitgebreider aanbod van kids content.

Als gebruiker van de Telekids Kurio tablet biedt RTL jou een kortingscode* om drie maanden gratis gebruik te kunnen maken van Videoland.
Deze code heb je per mail ontvangen.

*Deze aanbieding is alleen geldig voor gebruikers van Telekids Kurio tablets die zich hebben geregistreerd en is persoonsgebonden.
Voor meer info ga naar de website of neem contact op met de klantenservice van RTL.

Jouw winkelmand