Vandaag voor 16.00 besteld is morgen gratis thuis bezorgd      |      24 maanden garantie op elke Kurio     |     Gratis retourneren binnen 30 dagen
Selecteer een pagina
Ondersteuning Kan geen kinderprofiel aanmaken, krijg een foutmelding

Kan geen kinderprofiel aanmaken, krijg een foutmelding

Je hebt de installatie van de Kurio tablet uitgevoerd op een Google Account van een minderjarig persoon. Hierdoor is het hoofdprofiel op de tablet van een minderjarig persoon. Een minderjarig persoon is belemmerd in de rechten. De tablet dient gereset te worden zodat je de installatie opnieuw kunt uitvoeren. De tablet dient geïnstalleerd te worden op een Google account van een volwassen persoon.

Harde Reset (Android Go 8.1)

Jouw winkelmand